نخستین جشنواره ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان بهار شاهرود برگزار شد مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Yahyaei
پنجشنبه, ۰۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۰:۰۰

نخستین همایش ترویج زایمان طبیعی با هدف کاهش سزارین و عوارض ناشی از آن، به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در بیمارستان بهار برگزار شد.

آقای دکتر اسدی، در آیین گشایش این جشنواره، هدف از برگزاری آن را ترویج زایمان به روشی ایمن که سلامت مادر و نوزاد را در پی داشته باشد، عنوان کرد.

وی افزود: این کار به معنی زیر سوال بردن عمل سزارین نیست چرا که این روش در بسیاری از موارد نجات بخش است اما باید به موقع و با توجه به شرایط بیمار به کار برده شود.

ایشان با اشاره به عوارض جراحی، تأکید کرد: در شرایطی که مادر نیازمند به سزارین باشد، فواید این کار به اندازه ای است که به خطرات ناشی از جراحی می ارزد.

وی با بیان اینکه سزارین علاوه بر داشتن عوارضی در زایمان فعلی، خطراتی نیز برای بارداری و زایمان بعدی در پی دارد، اضافه کرد: رحم مادر که خانه ای امن برای جنین است اگر دچار آسیب شود، احتمال خطر در بارداری های بعدی را افزایش می دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ادامه بیان کرد: بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ایران از نظر نسبت سزارین به زایمان طبیعی در رتبه دوم دنیا قرار دارد.

دکتر اسدی افزود: دیدگاه های نادرستی در مورد زایمان طبیعی وجود دارد که با حاشیه سازی و بزرگ نمایی از آن به عنوان یک فرایند ترسناک و دردناک یاد می شود و میزان انتخاب عمل سزارین را افزایش می دهد.

وی یادآور شد: با توجه به برنامه ارتقا و حفظ سلامت مادران که یکی از موضوعات مهم در برنامه پنجم توسعه است، وزارت بهداشت با اجرای طرح هایی در حال تلاش برای رسیدن به این هدف است.

دکتر اسدی افزود: فرهنگ سازی و آگاه کردن مادران و ترغیب پزشکان به انتخاب یک روش درست از جمله کارهای انجام شده در این راستا است.

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, ۰۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۸

جمعه, ۰۳ آذر ۱۳۹۶
تبلیغات

تصاویر پایین